Kvalitetsprodukter & Hög servicenivå.

SEVA TEKNIK

Brattbergs kabel- & rörgenomföringar

MCT Brattberg är originalet som patenterades på 50-talet är testat och vidareutvecklat genom åren. Tätningssystemet som bygger på ett modul tänkande har alla nödvändiga certifikat för att kunna appliceras både på land och till sjöss. Hos oss finner allt vad du behöver inom säkra kabeltätningar, rörtätningar och husgenomföringar. SeveTeknik säljer produkter från MCT Bratterg över hela Sverige. Teknisk support för MCT Brattberg har vi i Göteborg.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Så här läser du katalogen:
Bläddra med pilarna zooma in / ut eller välj helskärm. Du kan även dela katalogen och skriva ut den.  

 MCT Brattbergs produkter (Brattbergare) skyddar bl.a. mot

  -Brand
  -Vatten
  -Kemikalier
  -Explosioner
  -Skadedjur

Kabel- och rörgenomföringar / På land

Landbaserade applikationer för transiter ökar som svar på insikten om att, förutom att skydda människor och egendom, kontinuiteten i verksamheten inom vitala branscher och organisationer som telekommunikation, energi, försvar, sjukvård och finans är av yttersta vikt.

Dessa kabel- och rörgenomföringar används i landbaserade miljöer med hög risk för att minimera faran genom att förhindra spridning av brand, vatten, gas, kemikalier och andra farliga ämnen. Systemet består av en ram, gummiblock och en kompressionsenhet.

Ramen är gjuten eller bultad till en struktur och packad med gummiblock anpassade för varje kabel- och rördimension.Kompressionsenheten sätts in för att trycka ihop gummiblocken mot kablar och rör för att skapa en tät tätning.

Dessa kabel- och rörgenomföringar används i högriskmiljöer till sjöss, till havs och på land för att minimera faran genom att förhindra spridning av brand, vatten, gas, kemikalier och andra farliga ämnen.

Systemet består av en rund gummiram och gummiblock. RGP monteras i hylsor, rör, borrade eller gjutna hål och packas med gummiblock som passar för varje kabel- och rördimension. Kompressionsbultarna dras åt för att trycka ihop gummiblocken mot kablar och rör för att skapa en tät tätning.

EMC-transiterna & komponenterna ger samma tätning som standard MCT Brattberg-systemet men med extra, inbyggt skydd mot elektromagnetisk puls (på grund av blixtnedslag eller kärnkraftsexplosion) och interferens (EMI), elektroniskt sabotage (syntetisk EMP) och statisk elektricitet.

Systemet består av en ram, gummiblock och en kompressionsenhet. Ramen är gjuten eller bultad till en struktur och packad med gummiblock anpassade för varje kabel- och rördimension. Kompressionsenheten sätts in för att trycka ihop gummiblocken mot kablar och rör för att skapa en tät tätning.

Ramen är gjuten eller bultad till en struktur och packad med gummiblock anpassade för varje kabel- och rördimension.

  • EMC-systemen är också godkända för jordning och bonding (G&B) applikationer.

Kabel- och rörgenomföringar / Till sjöss

De stora maritima och offshore-applikationsområdena anges här tillsammans med de viktigaste hoten i dessa miljöer. Kabel- och rörgenomföringar används främst för applikationer i farliga sjö- och havsmiljöer där möjligheten till brand, explosioner, vatteninträngning eller annan fara utgör ett reellt hot och där den snabba tillgången till räddningstjänst är begränsad eller obefintlig.

RGS multikabelöverföring

Dessa kabel- och rörgenomföringar används i landbaserade miljöer med hög risk för att minimera faran genom att förhindra spridning av brand, vatten, gas, kemikalier och andra farliga ämnen. Systemet består av en ram, gummiblock och en kompressionsenhet.

Ramen är gjuten eller bultad till en struktur och packad med gummiblock anpassade för varje kabel- och rördimension. Kompressionsenheten sätts in för att trycka ihop gummiblocken mot kablar och rör för att skapa en tät tätning.

RGSF multikabelöverföringRGSF  har en fläns som gör att genomgången kan svetsas in i ett hål som är något större än ramen. 
För installationer där kablar redan finns på plats, specificera RGSFO som har en löstagbar ände.

Systemet består av en ram, gummiblock och en kompressionsenhet.
Ramen är svetsad till en marin struktur och packad med gummiblock anpassade för varje kabel- och rördimension. sluttä sätts in för att trycka ihop gummiblocken mot kablar och rör för att skapa en tät tätning. 

RGSFB multikabelöverföringRGSFB är för bultning. De bultade genomgångarna kan användas i områden där svetsning är förbjuden, eller när spänningsnivån som induceras av svetsning är oacceptabel.
För installationer där kablar redan finns på plats, specificera RGSFBO som har en löstagbar ände.

Systemet består av en ram, gummiblock och en kompressionsenhet.
Ramen är eller bultad till en marin struktur och packad med gummiblock som passar för varje kabel- och rördimension. Kompressionsenheten sätts in för att trycka ihop gummiblocken mot kablar och rör för att skapa en tät tätning. 

Brattbergare, övriga område 

Brattbergare används inom många olika områden, här anges några av dessa områden tillsammans med orsaken till varför de är bra i dessa miljöer. Välj ett område för att läsa mer om det.

Skräddarsydda högtryckskabel- och rörgenomföringar som ofta används i ubåtar och oljeriggar. Kollegor i branschen är Roxtec Sverige, Rexel Sweden och andra aktörer inom ”cable sealing system” de har försökt kopiera Brattbergare men som vanligt är originalet bäst Läs mer >>

Multikabelöverföringar för Ex-skåp, servrar, datacenter. Läs mer >>

E-seriens MCT-tätningssystem, förutom alla fördelar med MCT-systemet, ger det specifika E-MCT-tätningssystemet skydd mot elektromagnetiska pulser, elektroniskt sabotage och statisk elektricitet. E-seriens EMC-serie är också godkänd för jordning och limning. Läs mer här >>

Skräddarsydda transiter för rullande materiel och järnvägsinfrastruktur. Även om det finns kollegor i branschen såsom Roxtec och Hawke är som vanligt originalet bäst Läs mer >>

I högriskmiljöer, som explosionsfarliga områden, är ”att sätta säkerheten först” vår första prioritet. Läs mer >>

E-serien för jordning och sammanfogning av kommunikations-, instrument-, kraft-, flät- eller trådarmerade (AC och TECK 90) kablar och kopparrör. Läs mer >>

© Copyright 2022 SEVA Teknik AB, Stampatan 64 , 411 01 Göteborg.    

Sidan installerad av webbyra.org